Office

Landmarks Approves Morris Adjmi’s Revised Design for Office Building at 363 Lafayette Street, NoHo

Proposals for 363 Lafayette Street, previous and revised
Comments (3)
  1. David says:

    Good news..an approve falling to the construction, without refusing on the proposal anymore.

  2. Frank says:

    Proposal improved, but remains an example of inept urbanism, and a mute and remarkably awkward architecture. Along the latter observation we pose the question: What on earth is the meaning / purpose (other than to throw an increased and inappropriate focus on the neighbor’s pretty gruesome monumental party wall and to squander a good measure of a construction budget, while indulging in a hermetic personal taste for irony) of the arbitrary and gratuitous “decorative” ‘stepped section’ applied to the northeast corner of the building’s high mass?
    Why have none of the Landmarks reviewers posed the question: What can be done to this proposal diminish the negative impact on the urban space from that gruesome and looming neighboring party wall?

  3. Frank says:

    Correction, that should read: “southwest corner” above.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *